Дивує, що Коломойський оцінив призначення Саакашвілі негативно - політолог

Михаїл Саакашввілі технократичний губернатор перехідного етапу. На довго він там не затримається, і не тому, що отримає більш високий пост, а він отримає, а тому що виконає свою головну задачу - підготує область до реформ очистивши його від сумнівних елементів зовнішнього виробництва.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав політолог Павло Нусс.

«Дивує, що Коломойський оцінив призначення Саакашввілі негативно, допустивши, що Одеса без Палиці-Коломойського буде захоплена сепаратистами і терористами.

Ви як хочете, але я сприймаю це як загрозу, шантаж держави. Чи не вийде так, що найближчим часом в Одесі будуть намагатися дестабілізувати ситуацію, тим самим повернути свої позиції в системі управління регіоном однієї групи? Це важливе питання, яке потрібно розглядати і реагувати.

В Україні не буде приватизированой областей і регіонів. У європейській Україні не буде монополії влади (узурпації) як центральної, так і регіональної. І група "Приват" має це усвідомити і прийняти нові правила гри. Не дивлячись на те, що вони дійсно маю заслуги перед країною. Або послуги? Це питання історії», - пише політолог.

Леся, 30.05.2015 09:21



Вибір редакції

Найпопулярніші новини