Михайло Саакашвілі - буде новим губернатором Одеської області - Геращенко

Михайло Саакашвілі дійсно сьогодні був затверджений Кабінетом Міністрів України, як кандидата на пост губернатора Одеської області.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат Антон Геращенко.

«Подання на погодження затвердження Михайла Саакашвілі в якості Одеського губернатора, подав президент України Петро Порошенко.

Про це першим, не дочекавшись офіційної реакції Президента і Прем'єр Міністра, повідомив міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко.

Тепер стає зрозуміло чому танкер Adriatik Mariner, що привіз в Україну з оккупірованих Криму 5800 тонн контрабандного дизпалива, в терміновому порядку за погодженням з одним з керівників СБУ покинув порт Ізмаїла.

Контрабандисти і їх покровителі, зрозуміли що одному з перших справ на посту губернатора Михайло Саакашвілі перекриє контрабандні потоки, річкою ллються зараз через Одеські порти при потуранні СБУ.

І плювати він хотів на чини і погони київських корупціонерів.

І ми допоможемо Михайлу Саакашвілі в боротьбі з контрабандою та реформами в одеському регіоні, які стануть приблизно для всіх інших областей України!» - написав Герщенко.

Нагадаємо, раніше нардеп від Прикарпаття Ігор Насалик теж підтвердив інформацію про подання кандидатури Саакашвілі на посаду голови ОДА.

Леся, 29.05.2015 22:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини