Мешканці Кисілевської скаржаться на недобросовісну роботу приватного ЖЕО (ФОТО)

Жителі  Івано-Франківська, які мешкають на вулиці Кисілевської скаржаться на недобросовісну роботу приватного ЖЕО.

На адресу «Малакави» надійшов таки лист.

«Доброго дня! Вирішила до Вас написати, оскільки вже просто накипіло!
Є у нас по вул. Кисілевської будинок, будувала його фірма "Екстім". Збудувала так-сяк, до кінця все не доробила, так як би то мало бути... Наприклад, дерева, які ростуть перед будинком не зрізали, та то б нічого ті дерева, але ж вони в
їзд в гаражі перекривають.... Облицювальні роботи також "відмінно" зроблені, що і трьох років не пройшло, а плитка навколо будинку просто відпадає!!!! Та головне те, що ніякого відводу перед будинком для дощової води немає, через що після кожного дощу у нас своє таке приватне озеро! 
Так ось чому я написала тему "Як працюють приватні ЖЕКИ?" Справа в тому, що все це ЖЕО "Сервіс-Житло" приймав до себе на баланс свідомо. Мешканці неодноразово зверталися до керівництва ЖЕО, просили усунути всі ці недоліки, але нас просто не чують, з нас просто качають гроші за послуги, яких ми по суті не отримуємо, тому що немає належного обслуговування!!!!!! Пан Матіїв Микола Васильович (заступник начальника управління інфраструктури Департаменту комунального господарства, транспорту і зв
язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради), який є по суті власником вище згаданого ЖЕО, щиро обіцяв, що вони все приведуть в норму, так як то має бути. Зріжуть дерева (на це у них вже два роки як є дозвіл), ми просили зробити канавки для відтоку води, це нам також обіцяли, але нічого НЕМАЄ, є тільки озеро, мокрі стіни, відвалені плити!!! От так і живемо, вірячи в обіцянки та сподіваючись на себе, або ж на те, що колись і в Україні звернуть увагу на те, як приватні ЖЕО "добросовісно" надають послуги громадянам!» - пишуть мешканці будинку.

Як повідомили «Малакаві» в ЖЕО «Житло-Сервіс», проблемний будинок знаходиться у них на балансі, директором ЖЕО є Мирослава Чабанюк. За її словами, про проблему із фасадною плиткою вони знають, обіцяють відремонтувати її протягом літа.

Гірша ситуація із стоками. Вода, дійсно, не стікає. Ймовірно, йде мова про те, що забудовник недобросовісно виконав роботи. Разом з тим, Мирослава Чабанюк пообіцяла, що до будинку прийде спеціаліст і подумає над тим, чи можна якось виправити ситуацію, проте гарантій того, що проблема буде вирішена, немає.

Леся, 27.05.2015 09:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини