Запит до Кабміну про призначення корупціонера Тимочка обласні чиновники відправили лише після нагадування громадських активістів

Нещодавно громада Долинського району забила на сполох, корупціонера Ігоря Тимочка хочуть призначити на посаду голови Держлісагенства України. З цього приводу депутати Івано-Франківської обласної ради навіть прийняли звернення до Кабміну. Проте як виявилося, депутати від себе відправили прийняте звернення, а от в обласній держадміністрації цього робити не поспішали.

Зокрема про це повідомляють у спільноті «Євромайдан Долина».

«Ми спробували дослідити, як відреагували в області ,на наше звернення стосовно призначення Ігоря Тимочка у керівний склад Лісової Агенції України. З повагою та вдячністю можемо відзначити оперативне рішення обласної ради про звернення до премєр міністра Арсенія Яцинюка ,яке було відправлено в той же день відразу після сесії (23 квітня) . Що стосується обласної адміністрації, то на нашу вимогу надати копію звернення, вони були змушені відправити аж сьогодні звернення до Кабінету Міністрів. Судячи, з такого відношення до рішення обласної ради, виникає запитання у кого була мотивація не реагувати на звернення громадськості і не виконувати рішення Івано-Франківської обласної ради?А може дехто працює в "ручному режимі"? Виходить що губернатор, чи хтось з його команди зацікавлені були , щоб звернення не попало до Кабінету Міністрів. Після такого відношення залишається великий осад...який підвищує соціальне незадоволення серед громадськості», - пишуть громадські активісти.

Леся, 19.05.2015 07:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини