У Правому секторі обіцяють продовжити «смітникову люстрацію»

У Правому секторі розповідають про те, що недаремно «люстрували» голову обласного управління юстиції Василя Кавацюка, мовляв, він уже сам повинен був піти із посади, виконуючи закон про очищення влади. Окрім того, він зареєстрував в області осередок «Опозиційного блоку».

Проте «смітникова люстрація» викликала неоднозначну реакцію в суспільстві.

«Мусимо зважити також на критику з боку різного роду «борців за демократію», в першу чергу осіб, підконтрольних відомству юстиції, які з завзяттям взялися осуджувати дії Правого сектору та Самооборони. Відстоюючи, начебто, права людини та законні способи люстрації, прикриваючись російською інтервенцією, вони не беруть до уваги права громади і вимог справедливості та в жодній дії не виступають проти існування корупційної системи, оскільки, мабуть, самі є її частинкою.

Тому розпочата акція є безстроковою – до повного очищення злочинної корупційної системи. Чекаємо розуміння та всебічної підтримки громади! І наші кращі побажання корумпованим здискредитованим чиновникам – пошвидше звільняти «окуповані» крісла, нажиті «непосильною працею для громади» статки повернути її власникам та йти захищати свою землю, щоб нинішнім захисникам не довелося захищати її від вас!», - говорять у прес-службі осередку військово-політичного руху Правий сектор в Івано-Франківській області.

Леся, 17.04.2015 08:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини