Якщо влада району не припинить спроби тиску на сільських голів, то Калущина першою в Україні позбудеться своєї РДА


Однією з передвиборчих обіцянок діючого президента було розформування районних адміністрацій, як таких, що приносять більше шкоди ніж користі. Наразі ж реліктові структури не тільки залишаються на плаву, але й продовжують, всупереч волі Громади лобіювати інтереси місцевих князьків.

Про це повідомляють у спільноті Правий сектор Івано-Франківськ.

«Яскравий приклад-так звана "пілотна" реформа по об"єднанню Калуша та району депутата Верховної Ради Ігоря Насалика. Афера, яку горе-реформатору не вдалось втілити в життя навіть в часи Януковича і Азарова, знову загрожує бандерівському краю. Притім всупереч волі як переважній більшості сільських громад, так і мешканців Калуша. Жодних громадських слухань з цього приводу проведено не було, і не планується. Всі заходи з цього приводу відбуваються у вузькому колі сумнівних персонажів минулого, яким давно приготовано місце на смітнику історії. Роль піддослідних щурів нікого не влаштовує. Прес-служба Правого Сектора Калущини, Народної Самооборони Івано-Франківської області (керівник в Калуші Володимир Різничук) та Автомайдану Калущини (керівник Володимир Павлів) отримують безліч звернень від обурених людей з вимогою організувати жорстку протидію сумнівній псевдореформі, наслідки якої впадуть не на владців, а як завжди на простий люд», - говорять правосекторівці.

За їх словами, якщо спроби тиску на голів сільських рад не припиняться, то будуть жорсткі кроки у відповідь.

«Хочемо нагадати голові калуської РДА Наталії Бабій, що патріотичні сили міста та району дозволили їй зайняти посаду з чіткою вимогою прислухатись до думки Громади, а не свого шефа Ігоря Насалика, інтереси якого чимраз більше йдуть врозріз з інтересами більшості. Якщо влада району не припинить спроби тиску на сільських голів, і діятиме і надалі за вказівками пана депутата, то можливо Калущина стане першою в Україні, позбувшись своєї райдержадміністрації, як структури, що йде проти чіткої позиції Народу», - говорять у Правому секторі.

Леся, 13.05.2015 09:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини