Блок Петра Порошенка «Солідарність» нині нагадує рукавичку з відомої казки – громадський активіст

Блок Петра Порошенка «Солідарність» нині нагадує рукавичку з відомої казки. Та рукавичка тріщить по всіх "швах".

Про це говорить громадський активіст Михайло Андрійович.

«Очолення» Петром Шкутяком обласної організації БППСо може слугувати доказом того, що ортодоксали з "Нашої України" вичерпуються. Загалом, цьому не варто дивуватися - Шкутяк-батько завжди ставив на пропрезидентські політичні сили. Як вірний соратник В. Ющенка, пан Зенко нині не міг відкрито відвернутися від свого патрона. Та це не завадило Шкутяку-молодшому піти на такий крок. Тим більше, що інтереси клану Шкутяків не суперечать інтересам клану Довбенко-Матвієнко. Не секрет, що ці два політики нині є будівничими БППСо. 
В районах не менш цікаві сюжети. В Надвірні районна організація БППСо "підімнута" владою. Кістяк становлять перебіжчики з Фронту змін та "Батьківщини". В той же час, частина "бютівців", на чолі з А. Троценком перейшли в Народний фронт. Колишній "мимолітній губернатор" А. Троценко (один з фінансистів БЮТу в районі) навіть очолив районну організацію "фронтовиків".
Загалом, репутація місцевої "Батьківщини" нині заледве утримується на плаву - та й то завдяки присутності в її складі духовних осіб»,
- каже Андрійович.

Нагадаємо, Петро Шкутяк очолив обласну організацію Блок Петра Порошенка Солідарність. Народний депутат Олександр Шевченко побажав йому плідної роботи, адже рейтинг пропрезидентської партії на Прикарпатті падає.

Леся, 12.05.2015 11:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини