Чисельність осередків «Фронту змін» колись збільшували за рахунок клієнтів банку – громадський активіст

Нестабільність банківської системи, виявляється, нині відбивається на політичних партіях. По тій причині, що деякі з них створювалися під програму "банкірам владу".

Про це у спільноті «Надвірнянці» пише громадський активіст Михайло Андрійович.

За його словами, кілька років тому політична партія "Фронт змін" мала неабияку популярність серед виборців. В першу чергу людям імпонували модернізовані піар-технології. Та за 5 років бренд партії морально зблід, мають місце потуги лідерів ребрендингувати своє дітище у "Народний фронт".

«Десь в 2009 чи 2010 р. на теренах області створювалися осередки НФ. Як нині стає відомо з вуст учасників тих подій - кістяк обласної організації становили банківські працівники банку "ФеКа", котрі, у свою чергу, нарощували кількість членів партії за рахунок клієнтів своєї банківської установи. Пропозиції були досить "апетитні" - в першу чергу сприяння при отриманні кредиту. Зрозуміло, що партійні ряди обласної організації росли як на дріжджах. Вдячні клієнти (особливо юридичні особи) мало не цілими колективами вливалися у ФЗм.
Далі було тріумфальне входження "команди Шквариилюка" в обласну раду та очолення ним бюджетної комісії. Далі в парламент. 
Зрозуміло, що Шкварилюк досяг своєї мети. Та більшість "клієнтів партії" залишилися ні з чим. 
Тому нині ця тенденція вже не діє. "Двозначність" вчинків лідера "НФ" Арсена Куля в Лоб викликає справедливе несхвалення громадян політикою очолюваного ним уряду.  Та "фронтовики" все ще плекають надію на реванш»,
- пише Михайло Андрійович.

Леся, 12.05.2015 08:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини