В ніч на Дев’яте травня у Надвірній «запінився» фонтан (ФОТО)

В ніч на 9-те травня фонтан в центрі Надвірної "запінився". Невідомими "громадськими активістами" в басейн було підмішано достатню кількість миючих засобів.

Про це у спільноті Надвірнянці повідомляє громадський активіст Михайло Андрійович.

«Алярмово підняті на ноги міські комунальники приступили до ліквідації наслідків. Засукавши рукава, трудилися й окремі депутати міської ради.
Пригадується, подібні поодинокі випадки мали місце раніше - десь на початку 90-х роках. В народі цей фонтан назвали "фонтаном Бобровського" - в честь одного з міських голів Надвірної радянської епохи. На мармурі з’являлися гасла-графіті -в такий спосіб представники громадськості виявляла незадоволення діями чиновників тодішньої влади. В один час місцеві чиновники, щоб захистити себе від таких "прозорих натяків" - перекрили водогін, який живив цей фонтан. Фонтан "засох", перетворюючись на смітник. Піднімалося питання про його знесення - як малої архітектурної форми, що не вписується в благоустрій.
Нині такий "прозорий натяк" повторився. Чи задумається чинна районна та міська влада на предмет детального звіту про свою діяльність - це на совісті теперішніх керманичів»,
- пише Андрійович.

Леся, 09.05.2015 10:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини