Надвірнянці до новини про крадіжку розмістили фото з крадієм, схожим на голову РДА

На надвірнянських інтернет-ресурсах, до теми про кадіжку з культової споруди, "підшито" фотосвітлину особи, на якій прослідковується певна схожість в рисах обличчя з діючим головою Надвірнянської РДА Олександром Кенізом. 

"Чи випадково це сталося, чи зроблено це навмисно - судити важко", - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці надвірнянець Михайло Андрійович.

Він підозрює, що тут працюють чиїсь політичні інтереси, зокрема прихильників Юлії Тимошенко.

"Можна припустити, що це є своєрідним проявом помсти голові РДА за його позицію щодо відзначення в районі Дня примирення. Представники певних опозиційних сил, зокрема "Свободи", котрі приймали участь в робочій групі, мали на предмет цьогог свою думку. В той же час відомо, що інтернет ресурс "Надвірна..ЙО..ЙО", на якому розміщено "інформацію" створено за ініціативи та підтримки місцевих прихильників Юлії Тимошенко. Враховуючи те, що "люди Юлі" наполегливо протискали "свого" на посаду голови Надвірнянської РДА -можна припустити те, що вони пробують в такий спосіб заявити про свою присутність своєї політичної сили в районі", - каже він.


Леся, 08.05.2015 09:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини