В рамках святкування Дня міста буде проведений «Форум партнерських міст – ефективне управління»

Міський голова Віктор Анушкевичус повідомив, що цього річ в рамках святкування Дня міста буде проведений «Форум партнерських міст – ефективне управління», який покликаний максимально презентувати Івано-Франківськ на міжнародному рівні та одночасно створити умови для обміну досвідом кращих практик управління та співпраці з активною громадськістю.

Учасники Форуму візьмуть участь у панельних зустрічах та дискусіях під керівництвом фахівців, органів місцевого самоврядування та громадських діячів польських міст-партнерів Івано-Франківська та представників виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, а також громадських організацій міста. Теми панельних зустрічей: міський транспорт, стратегія маркетингу міста, підприємництво та господарська діяльність, туризм та культура, а також місцеве самоврядування.

Три панельні зустрічі проводитимуться на базі Центру польської культури та європейського діалогу. Секція «Міський транспорт» буде проводитись у Департаменті комунального господарства, транспорту і зв’язку. Секція «Підприємництво та господарська діяльність» - у приміщенні МБЕРІФ Бізнес-центр. Підведення підсумків Форуму і заключна конференція відбудеться 10.05.2015р. в Центрі польської культури та європейського діалогу.

 

Леся, 05.05.2015 12:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини