Яма дня: на Тичини ями в півколеса

На вулиці Тичини, ремонт якої не передбачено у міському бюджеті на 2015 рік, є відрізок дороги, де ями 10-15 сантиметрів, а це майже радіус колеса легкового автомобіля.

Також, на вулиці пошкоджена бруківкау деяких місцях.

Вулиця потребує термінового ремонту, як мінімум, ямкового, оскільки знаходиться в ценральній частині міста. До того ж, тут знаходиться Міська дитяча поліклініка.

Нагадаємо, на оперативній нараді міський голова Віктор Анушкевичус відзначив, що вулиця Тичини є «ложкою дьогтю» і про те, що її треба ремонтувати у першу черну.

В Департаменті комунального господарства кажуть, що на вулицю Тичини майже виготовили проектно-кошторисну документацію на 1 млн 200 тисяч гривень, щоб виконати капітальний ремонт вулиці. Про це було заявлено під час оперативної наради у міського голови у вівторок.

Нагадаємо, що «Малакава» розпочала проект «Яма дня». Допоможемо, місцевій владі знайти найбільші ями на дорогах та поремонтувати проблемні вулиці. Якщо у Вас є фото таких ям і Ви хотіли би, щоби їх відремонтували, не будьте пасивними і байдужими, надсилайте фото і назву вулиці, де знаходиться яма, на електронну пошту «Малакави» editor@malakava.com


Представляємо вам фотодокази проблем на вулиці Тичини:







Леся, 30.04.2015 11:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини