Члени виконкому планують відмовити у встановленні літника поруч із готелем «Під Темплем» - Фріс

Члени виконкому мають намір відмовити у дозволі на встановлення літнього майданчика поруч із готелем «Під Темплем».

Про це на своїй сторінці повідомляє Ігор Фріс.

«Цього року, знову підготовлена, погоджена та пройшла всі комісії заява на встановлення цього літнього майданчика. Однак наші інсайдери повідомили, що члени виконкому, всупереч законним правам підприємця, знову мають намір їх порушити та відмовити у праві на здійснення підприємницької діяльності. Чи є в цьому зміст? Чи в час кризи коли цінною є будь-яка ініціатива в місті 16 людей вирішують долю кожного мешканці на свій розсуд попираючи право і закон? Поживемо – побачимо», - пише Ігор Фріс.

Нагадаємо, минулого року члени виконкому були проти того, аби в історичному місці, поруч із пам’ятником Страчених, знаходився літній Майданчик.

«Того року підприємцем були погоджені та отримані всі документи щодо розміщення літника, однак члени виконкому не прийняли жодного рішення щодо нього, чим порушили відповідне право. Рішенням суду порушене право було відновлено і хоча виконком оскаржував це рішення у всі судові інстанції, договір на розміщення літника було укладено і підприємцем було сплачено у бюджет міста визначені договором гроші. Судова тяганина завершилась лише в січні цього року, майже через три місяці після припинення його роботи», - розповідає Фріс.

За його словами, за час роботи літника, казна міста отримала близько 24 тисяч податків та зборів, утримувалось 8 додаткових робочих місць. 

Леся, 16.04.2015 09:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини