Вкладники банку «Фінанси та кредит» наскаржилися депутату, що не можуть забрати свої депозити

Нардеп Юрій Дерев'янко подав депутатське звернення до Національного банку України з проханням перевірити факти невиплати депозитів своїм вкладникам "Банком "Фінанси та кредит".

До народного депутата надійшло колективне звернення від ініціативної групи вкладників ПАТ "Банк "Фінанси та Кредит" щодо неправомірного неповернення депозитних вкладів.

У зв'язку із закінченням строку дії частини договорів-заяв вкладники групи звернулися до відділення № 77 банку, що знаходиться у м. Долина Івано-Франківської області, однак їм було відмовлено у видачі коштів.

"Вищезазначені дії банку "Фінанси та Кредит" суттєво порушують права та законні інтереси вкладників цього банку та є неправомірними", — зазначив Юрій Дерев'янко у зверненні.

У зв'язку з цим нардеп просить НБУ перевірити викладені у депутатському зверненні обставини та вжити заходів щодо видачі банком депозитних вкладів за договорами-заявами, укладеними з кожним учасником ініціативної групи вкладників, яким банк не повертає депозитні вклади, і строк дії яких закінчився.

Також Дерев'янко попросив вжити заходів, щоби банки не могли необґрунтовано обмежувати та скасовувати видачу вкладів та депозитів своїм клієнтам.

Леся, 13.04.2015 10:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини