Мобілізовані працівники ПАТ «Івано-Франківськгаз» збережуть своє робоче місце і зарплату

Всі мобілізовані працівники ПАТ «Івано-Франківськгаз» можуть бути впевненими у завтрашньому дні та спокійно нести військову службу. Компанія гарантує їм збереження робочого місця, посади та середної заробітньої плати.

Такі соціальні гарантії тепер передбачені законом «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо забезпечення проведення мобілізації». Попри те, що закон набув чинності лише з 1 квітня, він поширюється на всіх мобілізованих незалежно від часу призову їх до Збройних сил.

З дня оголошення в Україні часткової мобілізації, на військову службу вже направлено 7 працівників ПАТ «Івано-Франківськгаз». Це чоловіки  віком від 20 до 30 років, різних спеціальностей. Усі вони отримали повістку у березні, тож перебувають у Збройних силах уже другий місяць.

«Ми з розумінням ставимося до мобілізації наших працівників та 28 транспортних засобів компанії до Збройних сил,  адже ситуація, яка склалася в країні, диктує свої умови праці, - говорить в.о. голови правління Віталій Шульга. – Сьогодні першочерговим завданням ПАТ «Івано-Франківськгаз» є забезпечити в умовах загальної мобілізації безперебійну та безаварійну роботу підприємства і водночас спокій наших призовників».

На час відсутності працівників уже задіяно кадровий резерв. Робоче навантаження розподілено між працюючими співробітниками з дотриманням усіх умов колективного договору.

 

Леся, 15.04.2014 15:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини