Путін хоче захопити Київ! - Тягнибок

Лідер фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді Олег Тягнибок вимагає заборонити всі антиукраїнські партії в країні, а також оголосити мобілізацію у зв'язку з триваючою збройною агресією Росії.

Головного "свободівця" обурив той факт, що до порядку денного не включаються проекти законодавчих актів про новий етап мобілізації Національної гвардії, про право вільного володіння зброєю, а також про закриття кордону України для громадян Росії.

"Навіщо ви створювали Національну гвардію? Куди ви витратили 7 млрд гривень? Чому РНБО досі не закрила кордони з Росією, звідки постійно прибувають сепаратисти і агресори?", - обурився Тягнибок.

Також він виступив з вимогою включити до порядку денного проект закону про заборону Партії регіонів та КПУ: "Всі: Царьов, Колесніченко, Єфремов і Симоненко, - всі вони повинні бути позбавлені депутатської недоторканності і українського громадянства. Їх потрібно притягнути до кримінальної відповідальності".

Глава фракції "Свобода" впевнений, що потрібно терміново готувати нові блокпости, мобілізувати народ.

"Які президентські вибори? Путін їх хоче зірвати. Про які президентські вибори можна говорити, якщо Путін прийде сюди? Він хоче захопити Київ! Якщо влада не запобігне цьому, гріш їй ціна!", - сказав Тягнибок, пише Цензор.нет.

Леся, 15.04.2014 13:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини