Бенюк приїхав у Франківськ агітувати за Тягнибока

05 квітня в Івано-Франківську пройшла зустріч з народним депутатом України від фракції ВО «Свобода» Богданом Бенюком. Свободівець розповів про суспільно-політичну ситуацію в державі та окреслив особливості майбутніх Президентських виборів та довиборів у Верховну Раду.

Народний депутат наголосив, що зараз країна переживає складні часи: досі триває революція, військове вторгнення Росії, складна економічна ситуація. Але за словами Богдана Бенюка, головне пройти ще один не менш важливий етап: Президентські вибори та довибори до Верховної Ради. Свободівець закликав уважно та відповідально поставитися до цих подій та закликав підтримати лідера ВО «Свобода» Олега Тягнибока у балотуванні в Президенти та Василя Поповича до верховної Ради по мажоритарному окрузі в Івано-Франківську.

«Олег Тягнибок балотується в Президенти України і сподіваємося, що наша держава таки отримає нового лідера, позиція якого ґрунтується виключно на національних ідеях. Це вже доведено практикою, конкретними кроками та незламною позицією. Коли країна переживає складний період, громада завжди повертається до витоків націоналізму. Так сталося, що тривалий час в уряді спостерігалося фарисейство, при владі були люди, котрі відверто зневажали Україну. І ми, ВО «Свобода», завжди говорили про це, за що часто нас звинувачували у критиці. Але останні події на майдані таки довели, що ми не були голослівними. І практично всі пункти нашої програми, з якою ми кілька років йшли на вибори, зараз піднімається на прапори революції, як шлях виходу країни з кризи», - підкреслив Богдан Бенюк.

Парламентар зосередив увагу на основних цінностей Майдану. За його словами, найголовніше, що зробив Майдан – показав злочинність влади, - «саме це дозволило усунути режим, який ще вчора здавався непереможним. Але ж сила то бандитського режиму виявилася в золотому батоні і золотому унітазі».

Також  політик наголосив на важливості цілісності території та осмисленні власної країни. 

«Насправді процес ми переживаємо зараз надзвичайно складний процес. І зараз ми стоїмо тільки на початку нашої історії. Якщо подивитися на речі глобально, то дивлячись на мапу, ти розумієш, що та маленька крапочка – твоя країна. І тільки там ти маєш права, бо тільки там ти вдома. А в усьому іншому світі – ти просто гість. І якщо гість має фінанси, то його будуть поважати і йому буде комфортно. А якщо гість ніщий – то він ніхто. І тому оцей шматочок землі на мапі потрібно захищати всіма способами», - зауважив Богдан Бенюк.

«Все, що в нашому житті зараз відбувається буде переоцінено щем не раз. Але єдине, що не буде переоцінено – це патріотизм і любов до Української держави», - резюмував свободівець. 

Леся, 06.04.2014 16:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини