Радикальна партія висунула Насалика кандидатом в мери Києва

Чому Радикальна партія виставили кандидатом у мери столиці саме Ігоря Насалика?

Тому, що, будучи мером Калуша, Насалик зміг зробити місто найкомфортнішим для проживання серед усіх міст України. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав нардеп Олег Ляшко.

"Тільки факти:

- Безкоштовне медикаментозне забезпечення усіх мешканців міста і району. У середньому 14 мільйонів гривень власних надходжень міста щороку виділяють на забезпечення медикаментами. Безкоштовне харчування у стаціонарах. Відремонтовано у відповідності до європейських вимог більшість із відділень стаціонару Калуської ЦРЛ та інших медичних закладів міста та району. Закуплено нового медичного обладнання на суму більше 100 мільйонів гривень. Програмою допомоги онкохворим у міському бюджеті щороку передбачається близько 1 млн. гривень.

- У навчальних закладах міста замінено дахи, вікна, відремонтовано туалети, проведено благоустрій шкіл та дитсадків, що призвело до підвищення комфорту учнів і вчителів під час навчального процесу. Вартість харчування для учнів 1-4 класів становить 7 гривень на день. Це – один із найвищих показників в області. Минулого року місто затратило на ці потреби 2,8 млн. гривень. Крім того, місто підтримує програму вітамінізації – на додаток до обіду діти отримують і фрукти.

- Реформа місцевої комунальної сфери. У ремонт дахів було вкладено 12,5 млн. гривень, ремонт основних та міжквартальних доріг обійшовся у 61,7 млн. гривень, металопластикових вікон та металевих дверей в усіх під’їздах встановлено на 4,7 млн. гривень, а вуличне освітлення “потягнуло” із міського бюджету 7,4 млн. гривень. Проведено заміна насосів на усіх 22 підкачувальних станціях водозабору на суму близько 50 млн.гривень.

- Реконструйовано Центральну бібліотеку ім. Тараса Шевченка. Півмільйона гривень із міського бюджету коштувала повна реконструкція бібліотеки. Нині там – інтернет, електронні й аудіокниги, багатий книжковий фонд, комфортні умови. Проводяться сучасні ремонти усіх клубних закладів міста. У місті діє тринадцять муніципальних колективи культури, які фінансуються з міського бюджету.

Тут і сліпий побачить, що Насалик - людина діла. Він знає, що і як зробити, щоб наш Київ був містом, де хочеться жити, де кожен киянин почуває себе у комфорті і захисті. Київ має шанс стати столицею світу. Але для цього потрібен гідний керманич. Такий, як Насалик", - написав Ляшко.

 

Леся, 06.04.2014 14:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини