Прикарпатці не байдужі до рідного війська

Небайдужих прикарпатців, які бажають допомогти у цей скрутний для нашої країни період українському війську, дедалі більшає.

Нещодавно до їх числа долучився трудовий колектив ПАТ «Івано-Франківський арматурний завод». Його працівники за домовленістю з військовим комісаром Івано-Франківського обласного військового комісаріату полковником Ігорем Павлюком допомогли забезпечити необхідним устаткуванням гарнізонну військову поліклініку. Зокрема було куплено резервне джерело живлення потужністю 8-м кіловат. За словами начальника військової поліклініки Івано-Франківського гарнізону підполковника медичної служби Марини Шокалюк, це обладнання було вкрай необхідне військовим медикам.

Раніше допомогу прикарпатським військовикам надало івано-франківське комунальне підприємство  «Електроавтотранс», працівники якого ініціативно зголосились безоплатно виконати ремонт закріпленої за обласним військкоматом техніки, та трудовий колектив Обласної державної телерадіокомпанії «Карпати», чия первинна профспілкова організація ініціативно зібрала кошти на  придбання автомобільних акумуляторних батарей для потреб війська.

Не залишають прикарпатці поза увагою і дислоковану в обласному центрі 114-ту бригаду тактичної авіації. Серед благодійників – фонд  «Наш Станіславів», ТВО «Форт-95», приватний підприємець Сергій Пустовіт  та інші. Завдяки їм військові авіатори вже отримали радіостанції, які зараз так необхідні батальйону зв’язку та радіотехнічного забезпечення, автозапчастини та акумуляторні батареї для відновлення автомобільної техніки. Зауважимо, раніше ці речі не постачалися військовим протягом 10 років.

Військові висловлюють вдячність громадськості за надану допомогу. Втім. Їх потреби на цьому на жаль не вичерпуються. Тому вони будуть раді будь-якій посильній допомозі небайдужих громадян.

 

Леся, 04.04.2014 09:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини