Громадський репортер:міліція кришує ігрові зали, частина виручки яких йде на оплату «тітушок»

Звертаюсь до Вас, оскільки ніде не можу відшукати справедливості. Можливо, ви допоможете покласти край незаконному ігровому бізнесу, який процвітає на Прикарпатті, а представники правоохоронних органів , беручи хабарі, «кришують» його.

Все розпочалось 2 роки назад, коли мій чоловік перший раз пограв в мережі ігрових залів «Атланта». Йому сподобалось, навіть спочатку вигравав чималі гроші, але з часом фортуна від нього відвернулась. І почались в сім′ї великі неприємності, уся зарплата йшла на його «забави».

Я неодноразово зверталась до правоохоронних органів, дзвонила на гарячу службу, але результатів ніяких – незаконні зали, як працювали, так і далі розоряють багато сімей.

Проводячи власні розслідування з людьми, обізнаними в цій сфері ми виявили, що в нашій області функціонує близько 200 ігрових залів мережі «Атланта»,власником яких є чоловік на ім’я Богдан(Даник), хоча всі зали зареєстровані на підставних підприємців.

За останніми даними частина прибутку від цих ігрових залів могла йти на фінансування івано-франківських тітушок, які брали і беруть активну участь в антиукраїнських діях.

Наводжу перелік адрес найбільш відомих залів міста:

1.Кут вул. Січових Стрільців 3 та І.Мазепи 1(річний прибуток: 500тис $ !!!).

2.Вул.Будівельниів 8а.

3.Кафе біля вул.Стуса 23.

4.Вул.Галицька 127.

5.Вул. Галицька 32.

6.Вул. Галицька 59.

7.Вул. Лесі Українки 3.

8.Двохповерхове приміщення біля вул. Коновальця 147,навпроти базарчика(жовта плівка на вікнах).

9.Вул. Замковецька 9.

10. Вул. Грюнвальдська 23.

11. Вул. Вовчинецька 128.

Прошу проінформувати громаду міста, щоб усіма силами ми змогли поставити край цій корупційній діяльності.

 

Леся, 12.02.2014 10:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини