Януковича перевели в реанімацію - опозиціонер

Президент України Віктор Янукович, про відхід якого на лікарняний напередодні повідомила прес-служба глави держави, за деякими даними, переведений в реанімацію.

Зокрема про це повідомляє депутат Верховної Ради від "Батьківщини" Володимир Яворівський.

"На жаль, ми не знаємо, в якому реально стані перебуває Янукович. Вже з'явилася інформація, що він переведений в реанімацію. Я це допускаю. Як людина, що розбирається в фізіогноміці, звертаю увагу на те, як змінились вираз і колір обличчя Януковича. Якщо раніше це був зневажливий вираз, навіть глузливий, то в останньому зверненні до народу він був похмурий, з нездоровим кольором обличчя, йому явно не добре і він не здоровий", - сказав депутат.

"Нагадаю одне, Чорновіл, який дав останнє інтерв'ю, працював з Януковичем не один рік, ще раз з повною упевненістю заявив, що у нього уповільнена шизофренія і манія переслідування, він давно недієздатний. На нього чиниться тиск, у тому числі в Партії регіонів, яка почала сипатися, олігархи бунтують. Якщо раніше він боявся прийти в Раду, то на минулому тижні зробив аж дві ходки для зустрічі з фракцією і опозицією. Сам Янукович підтвердив на зустрічі з Партією регіонів у парламенті, що у нього був крововилив, він дуже погано виглядав. Тому я впевнений, що, як би не хотілося комусь приховати його реальний стан, ми про це дізнаємося", - резюмував Яворівський.


Главком

Леся, 02.02.2014 09:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини