Олександр Сич:«Пікантні» подробиці підпільних угод Януковича-Путіна приховуватимуть допоки стоятиме Майдан, якого обидва диктатори нестерпно бояться»

На переконання народного депутата України, очільника Уряду національної альтернативи ВО «Свобода» Олександра Сича, московські угоди Путіна-Януковича, що їх чинний режим намагається припіднести суспільству як небачену перемогу української дипломатії, насправді є зашморгом для України. Здавши національні інтереси, режим Януковича зобов’язаний нести відповідальність за статтею 111 Кримінального кодексу – «державна зрада».

Таку точку зору Олександр Сич висловив у четвер, 19 грудня 2013 року.

Як відзначив свободівець,  реальний зміст і масштаби підпільно підписаних між Путіним та Януковичем угод можна буде повномасштабно оцінити лише тоді, коли вдасться домогтися їх оприлюднення. Єдина причина чому цього не було зроблено досі – Майдан, якого нестерпно бояться обидва диктатори.

«Обидва диктатори приховуватимуть «пікантні» деталі оборудок, допоки стоїть Майдан, якого бояться не лише на Банковій, але й у Кремлі», – наголосив Олександр Сич.

Разом з тим, як вважає Олександр Сич, навіть ті деталі, які були розголошені свідчить про здачу режимом Януковича національних інтересів Української держави шляхом звичайнісінького торгу на користь інтересів «сім’ї» та окремих олігархів.

Наслідки підписаних угод свободівець охарактеризував наступним чином:  «По-перше, за порятунок режиму і хабар олігархам заплатять звичайні українці. І ця сума буде набагато більшою, аніж задекларовані $ 15 млрд. По-друге, Путін суттєво посилить контроль над нашою зовнішньою та гуманітарною політикою, а також стратегічними галузями і Кримом. Не дуже здивуюсь, якщо в так званому «оновленому» Кабміні кремлівська колона поповниться ще й Медведчуком. По-третє, Кремль підвісить режим Януковича на «газовому» гачку – адже зміни до газового контракту не зобов’язують Путіна до зниження ціни на газ, яку переглядатимуть щоквартально, а лише надають йому на це право. Тобто це не перемога, а зашморг! І йдеться не про знижку чи кредит, а про про ганебний торг оптом і вроздріб національними інтересами, за який режим рано чи пізно триматиме відповідь за статтею 111 Кримінального кодексу України – "державна зрада"!»

Леся, 19.12.2013 13:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини