Руслан Марцінків: «Те, що трапилося з Тетяною Чорновол, може трапитися з кожним, хто «неугодний» режиму»

26 грудня народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків взяв участь у пікетуванні Міністерства внутрішніх справ. Учасники пікету вимагають притягнути до відповідальності осіб, причетних до звірячого побиття Тетяни Чорновол та тих, хто причетний до бандитських нападів на активістів Майдану, а також негайної відставки міністра внутрішніх справ.

Народний депутат України, свободівець Руслан Марцінків наголосив, що влада продовжує бандитські розправи з активістами Майдану. 

«Репресії не припинилися. Режим засвідчив свою готовність звірячої розправи з усіма, хто їм буде «неугодний». Те, що трапилося з Тетяною Чорновол, може трапитися з кожним. Як у рядках Ернеста Хемінгуея «По кому дзвенить дзвін?». По кому ще задзвонить дзвін існуючого режиму?! Тому зараз дуже важливо усвідомити, що ми не маємо права на будь-яке послаблення позицій. Мусимо як ніколи продемонструвати стійкість і рішучість. Винні у побитті Тетяни Чорновол мають бути покарані, так само як і всі, хто причетний до кровавого розгону Євромайдану та репресій проти усіх активістів», - підкреслив націоналіст.

Свободівець також закликав українців їхати до Київа та гуртом творити Українську історію.

«Нічого страшного, що зустрінемо Новий рік чи Різдво у столиці. Наша присутність на Майдані може стати справді початком Нової України, вільної від бандитської окупації!», - закликав народний депутат Руслан Марцінків.

Леся, 26.12.2013 16:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини