Олександр Сич: «Шляхом кулуарного лобізму режим Януковича прагне протягти крізь проект держбюджету чергові корупційні схеми»

На переконання народного депутата України від ВО «Свобода» Олександра Сича, форсування владою прийняття державного бюджету на 2014 рік шляхом його розгляду за скороченою процедурою свідчить про єдине – він містить не менше лобістських і корупційних схем, аніж їх було у бюджеті 2013 року.

«Влада форсує прийняття Держбюджету, якого ніхто не бачив, за скороченою процедурою. Це може свідчити лише про одне – він містить не менше лобістських і корупційних схем, аніж їх було у бюджеті 2013 року», – зауважив свободівець.

Як відзначив Олександр Сич, формальні обґрунтування, мовляв «люди мають вчасно отримати соціяльні виплати, а країна – збалансований національний кошторис», не витримують жодної критики.

«З одного боку, всі місцеві органи влади вже прийняли тимчасові бюджетні розклади на перший квартал 2014 року. З іншого боку – навіть хороший бюджет не працюватиме до врегулювання політичної кризи», – наголосив він.

За словами Олександра Сича, вийти із неї країна може лише шляхом повного перезаватаження влади.

«Держава потребує наразі не кулуарного лобізму, а повного перезавантаження влади!», – резюмував Олександр Сич.

Леся, 18.12.2013 13:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини