Юрій Бабій: «Прикарпатці зможуть вчасно отримати заробітну плату»

10 грудня 2013 року відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів податків та інвестицій. Депутати розглянули питання про перерозподіл бюджетних призначень на 2013 рік по службі у справах дітей ОДА та про внесення змін до плану заходів на 2013 рік регіональних цільових програм галузі «Охорона здоров’я».

 Основним же питанням порядку денного на засіданні бюджетної комісії облради стало питання щодо внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік.

Зокрема, депутати на засіданні комісії врахували у загальному фонді обласного бюджету додаткову дотацію на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів. А саме, між місцевими бюджетами, для виплати заробітної плати були розподілені кошти у розмірі 66 821,6 тис. грн.

За словами голови бюджетної комісії Юрія Бабія: «Незважаючи на дефіцит держбюджету, нам все таки вдалося отримати додаткову дотацію для місцевих бюджетів. Комісія ж зі своєї сторони провела перерозподіл дотації у найкоротший термін. Тому, навіть за ситуації, що склалася в країні прикарпатці зможуть вчасно отримати заробітну плату».

Леся, 10.12.2013 13:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини