Поблизу Майдану знайшли труп літнього чоловіка

Літній чоловік помер неподалік від Євромайдану у Києві – тіло загиблого знайшли на даху торгового центру "Глобус" поблизу готелю Україна.

Про це повідомляє ТСН.

Про те, що чоловік себе погано почуває, мітингувальників на Майдані Незалежності повідомили невідомі. Йому на допомогу кинулися жителі табору, які також викликали на місце події карету швидкої допомоги. Врятувати невідомого не вдалося. Як повідомив "5 канал", медики лише констатували смерть чоловіка.

За словами очевидців, на місці, де лежало тіло, є сліди крові, у чоловіка ймовірно була черепно -мозкова травма. Також люди, які знаходились неподалік загиблого, стверджують, що поряд з тілом стояв автомобіль, який рушив з місця як тільки до чоловіка підбігли мітингувальники. 

«Ось і збувається, частково, план банкової, який оголосив Яценюк 2 дні тому. Біля Майдану знайшли мертве тіло. Частково тому, що не вдалося пронести тіло на територію Майдану, а також тому, що люди помітили авто, яке від'їхало, як тільки люди знайшли мертвого. Тепер треба подивитись Інтер і інші провладні канали, як вони будуть висвітлювати. Скоріш за все будуть нагнітати, мовляв, не йдіть на Майдан, там люди мруть! **** Нешановні регіонали, а де зниклі безвісти люди з Майдану? Їх відсутність на вашій совісті, хоча я і розумію, що вам не відомо, що таке совість!», - написав у Фейсбуці Олександр Аронець.

Леся, 06.12.2013 10:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини