Олександр Сич: «Українська держава вимагає «перезавантаження» шляхом одночасного розпуску та переобрання всіх владних інституцій»

Проваливши саміт у Вільнюсі, режим Януковича власноруч завдав собі глобальної геополітичної поразки, яка вже вкотре відкине Українську державу на далеко років назад.

Про це заявив народний депутат України, Прем’єр-міністр Уряду національної альтернативи ВО «Свобода» Олександр Сич.

«Питання лише в тому, як діє поразка і на кого вона діє найбільшою мірою?! Слабких – вона кладе на коліна. Сильних – лише посилює. Вона заставляє їх скріпити свій хребет. Питання у тому, якими станемо ми?! Ми отримаємо у душу зневіру, а чи змужніємо та скріпимо волю?!», - наголосив Олександр Сич.

Як зауважив свободівець, Уряд Азарова є банкротом. Чинний режим намагався виторгувати у Європи кошти, щоб у такий спосіб закрити очі суспільству й далі мати що розкрадати.

«Сьогодні революція не закінчилася, а лише розпочалася. Євромайдани – це оксамитовий етап революції!», - підкреслив Олександр Сич.

На переконання депутата, сьогодні надзвичайно важливо самоорганізовуватись. В той же час,  одна з головних проблем полягає в тому, чи зможе українське суспільство конструктивно використати той люфт часу, який Україні дає Європа, щоби все ж таки бути у ЄС, а чи цей люфт часу проти українців та їх майбутнього використає Московщина. Без України, як зауважив Олександр Сич, будь-які геополітичні потуги Московщини втрачають сенс.

За зрив українською владою підписання Угоди про Асоціацію з ЄС Уряд Азарова, за словами Олександра Сича, має бути відправлений у відставку, Президент Янукович – підданий процедурі імпічменту, а Верховна Рада України, більшість в якій становлять регіонали, комуністи та «тушки», за відмову від голосування за найголовніші євроінтеграційні закони, закладання основ тоталітаризму в державі – достроково розпущена. 

«ВО «Свобода» готова до перевиборів Верховної Ради України!», – підкреслив Олександр Сич. – Лише тоді, коли ми зможемо добитися того, щоб були дострокові парламентські та президентські вибори, щоб Уряд Азарова разом із ненависним нам Табачником були відправлені у відставку, тоді ми зможемо «перезавантажити» Українську державу й бути в Європі».

Леся, 01.12.2013 14:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини