Побиття одного з лідерів франківського майдану Максима Кицюка є спланованим актом помсти місцевих тітушок - Романюк

Побиття одного з лідерів франківського майдану Максима Кицюка вніч проти 30 листопада є спланованим актом помсти місцевих тітушок, відомого франківського банд формування, яке десятиліттями  кришує міліція, і яке має яскраво виражену партійну приналежність. Цих тітушок влада збирала в приміщенні ОДА, на так званий нічний інструктаж, та щоб розплатитися за послуги з дрібними провокаторами та катами майдану.

Про це в коментарях «Малакаві» сказав депутат обласної ради Юрій Романюк.

«Зрозуміло, що міліція не знайде винних в побитті Кицюка. Як і не знайшла підривників пам’ятників Шухевичу і Бандері, як не знайшла «мінера» університету, як не знайшла нападника на депутата від «Свободи» Миколи Різника», - сказав Юрій Романюк.

«Вимагаю від прокуратури області розпочати пошук винних у нападі і замовників цього нападу з третього поверху «білого дому», які і організували безчинства на франківському євро майдані», - сказав Юрій Романюк.

Нагадаємо, франків ці бачили, які пізно ввечері хол «білого будинку» був заповнений молодиками характерної зовнішності. До сьогодні немає офіційної відповіді, хто збирав тітушокок пізно ввечері на режимному об’єкті, і з якою метою. Саме тому Юрій Романюк звертався з запитом до голови ОДА, головного міліціонера та прокурора краю з вимогою дізнатися, що робили невстановлені люди у приміщенні адмінбудівлі.

 

Голові Івано-Франківської ОДА
Василю Чуднову.
Прокурору області 
Олегу Хряпі.
Голові МВ УМВС в області
Василю Фелику
№64 від 29/11/2013
                                                             Депутатське звернення

Мені, як депутату Івано-Франківської обласної ради стало відомо, що вчора 28 листопада 2013 року, ввечері, в приміщенні комунальному власності Івано-Франківської обласної ради, яке утримується за гроші платників податків, в тім числі на гроші батьків, чиї діти зараз знаходяться на євромайданах, знаходились невстановлені особи відверто бандитської зовнішності, з яскраво вираженими ознаками “високої інтелектуальної та культурної” розвинутості.
Очевидно, ці так звані «тітушки», знаходились в адмінбудівлі із санкції голови ОДА, керівника обласної Партії регіонів Василя Чуднова, за мовчазної згоди міліції та працівників охорони, чиї послуги оплачують платники податків і перерозподіляється обласним бюджетом, голосами депутатів обласної ради, спрямованих на охорону від будь-яких несанкціонованих проникнень на режимний об”єкт сторонніх осіб.
На підставі Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” прошу встановити: 
1) Що робили на режимному об’єкті в позаробочий час невстановлені особи, і хто їх допустив/пропустив в приміщення обласної ради?
2) З якою метою їх збирали на території режимного об’єкту?
3) Хто надав охороні (начальнику караулу) команду/наказ пропустити даних “типів” в середину приміщення?
Прошу прокурора області вжити самих рішучих вичерпних заходів реагування та результативного проведення прокурорського розслідування.
Про результати перевірки та вжиті заходи реагування прошу повідомити мене у терміни встановлені Законом.

Депутат обласної ради,
голова фракції “Батьківщина” Юрій Романюк

 

Леся, 30.11.2013 11:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини