Василь Попович: Хай діти пишуть листи до святого Миколая, щоб дав нам нового Президента

Про це повідомив керівник регіонального штабу національного спротиву в Івано-Франківську Василь Попович під час віче перед будівлею обласної ради.

«Я дещо стривожений тим, що нас на площі стало менше», - зазначив Попович.

За словами депутата, обласний осередок Партії регіонів подав скаргу в прокуратуру на тих, хто закликав до страйків. Тому кількість людей повинна тільки зростати.

«Нічого за день не зміниться. Якщо треба буде стояти місяць, щоб режим упав, будемо стояти місяць. Інакше нас очікує радянський союз та концентраційні табори. І ті діти, які пишуть листи до святого Миколая, хай напишуть, щоб дав нам нового Президента», - підсумував Василь Попович.

Зокрема, на заяви Партії регіонів щодо «штурмів адмінбудівель,  цілеспрямованого перетворення мирних акцій в стихійне протистояння та сутичок із правоохоронними органами» відреагував голова обласної ради Василь Скрипничук. Він нагадав, що будівля на Грушевського, 21 належить територіальним громадам і розпоряджається цим майном обласна рада.

«У місті Івано-Франківськ немає будівлі обласної державної адміністрації, - прокоментував Скрипничук, - І у будь-який момент обласна рада може переглянути, хто може знаходитися у приміщенні».

Стосовно дій уряду, Василь Скрипничук зазначив, що «сьогодні Азарову треба показати, що в країні нічого не відбувається. А Янукович взагалі забрався з України. Шкода, що він не забрав з собою цей уряд і взагалі всю Партію регіонів».

«Єдине мирне вирішення ситуації, яка склалася сьогодні в Україні, яке я бачу, це відставка уряду», - резюмував голова Івано-Франківської обласної ради.

Леся, 04.12.2013 14:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини