Влада не захотіла йти на компроміс – Шлемко про провал голосування по відставці Кабімну

Сьогодні в парламенті не була підтримана відставка Кабінету міністрів.

«За відставку проголосували всі опозиційні депутати, а також незалежні. Один голос дав представник Партії регіонів. Ні одного голосу не дали комуністи, вчергове підтвердивши, що вони продаються і існують на гроші влади», - про це в коментарях «Малакаві» сказав народний депутат Дмитро Шлемко.

За його словами, прем’єр сьогодні в парламенті бів абсолютно неадекватним і заявив, що від дій силовиків постраждала лише одна дитина, віком до 18 років.

Все це говорить про те, що чинний режим вирішив не йти на компроміс із власним народом, його думка йому просто не важлива.

«Саме тому було прийнято рішення блокувати Адміністрацію Президента і вимагати від Януковича розпуску Кабімну, а також призначення дочасних президентських виборів», - каже Дмитро Шлемко.

За його словами, опозиція очікує на те, що влада і далі може організовувати проти протестувальників провокації. Нардеп відзначає, що депутати будуть постійно знаходитися із мітингувальниками навіть вночі, щоби убезпечити їх від провокаторів і силовиків.

Леся, 03.12.2013 16:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини