Івано-Франківський міський суд засудив хулігана, який побив жінку на вокзалі

Івано-Франківським міським судом винесено вирок у кримінальній справі раніше вже неодноразово судимого, мешканця одного із приміських сіл Коломиї, який з хуліганських мотивів, перебуваючи на івано-франківському вокзалі, побив та обзивав нецензурною лайкою свою знайому.

Перед Івано-Франківським міським судом постав неодноразово судимий прикарпатець, 1977 року народження. Як вдалося з’ясувати судовому слідству, цей чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння побив на пероні івано-франківського вокзалу свою знайому, з якою до того розпивав алкоголь у найближчому буфеті.

В ході судового розгляду обвинувачений свою позицію про повне визнання вини (яку мав під час досудового розслідування) змінив, а вину у вчиненні хуліганський дій не визнав. Говорив, що нанесення потерпілій удару не пам’ятає та пояснив, що того дня, зі своїм знайомим, зайшов до буфету на вокзалі станції Івано-Франківськ, де в той час вже перебувала потерпіла разом з своїм чоловіком і присіли за їх стіл. Всі присутні, окрім нього самого, вживали алкогольні напої.

Через деякий час працівники буфету сказали, що зачиняються і вони всі вийшли на вулицю. Пройшовши декілька метрів потерпіла почала кричати, що буцімто він її вдарив.

Про те зовсім іншу історію розповіла сама потерпіла та свідки. Зокрема працівники лінійного відділу міліції, які несли того дня службу на вокзалі. Правоохоронці розповіли, що вони прибігли на жіночий крик та побачили на землі жінку із гулею на обличчі. Тоді вони запросили усю п’яну компанію до відділку, щоб взяти покази, а нападника (який до речі назвався чужим прізвищем) було доставлено на медичний огляд з метою виявлення стану алкогольного сп’яніння.

Таким чином враховуючи всі обставини справи, Івано-Франківський міський суд засудив чоловіка 1977 року народження за ч.3 статті 296 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді двох років та шести місяців позбавлення волі.

Леся, 27.11.2013 11:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини