Реконструйований стадіон «Рух» має відповідати сучасним характеристикам і стати багатофункціональним спортивним комплексом міста

Реконструйований стадіон «Рух»  має відповідати сучасним характеристикам і стати багатофункціональним спортивним комплексом міста. Для того, щоб стадіон став привабливим для проведення міжнародних змагань та чемпіонатів України, на території комплексу слід облаштувати запасне футбольне поле та легкоатлетичні доріжки для розминок.

Про це йшлося на нараді з питань пошуку шляхів залучення додаткових коштів для реконструкції стадіону.

Разом з тим, на прилеглій до стадіону території потрібно обладнати кілька багатофункціональних майданчиків з трибунами. Для проведення змагань з волейболу, баскетболу, різноманітних шоу-програм та презентацій доречно буде збудувати критий багатофункціональний манеж. 

Важливу роль для функціонування стадіону матиме розвиток інфраструктури, серед об’єктів якої повинні бути готель, заклади харчування, дитячі майданчики, тренажерні зали, оздоровчо-відновлювальні заклади, місця для паркування транспортних засобів тощо. 

Враховуючи потребу у всіх вказаних вище об’єктах, фахівцями виконавчого комітету міської ради розробляється проект укрупненого зонування території стадіону.

Леся, 20.11.2013 09:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини