Оголошено результати конкурсу ЄРЦ

Конкурсна комісія 7 листопада оголосила список переможців конкурсу КП «ЄРЦ» з надання житлово-комунальних послуг на 2014-2015 роки. До участі зголосилися 19 фірм побутового обслуговування населення.

Це вже другий конкурс, яке проводить комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр», визначаючи надавачів послуг на наступні один-два роки. Проведення та умови конкурсу широко анонсувалося в місцевій пресі та на веб-сайті підприємства.

Вперше на конкурс було винесено послугу з прибирання прибудинкової території. Також комісія визначала кращих у прибиранні сходових кліток та підвалів, обслуговуванні димових та вентиляційних каналів, технічного обслуговування ліфтів, внутрішньобудинкових систем та конструктивних елементів, а також робіт з освітлення місць загального користування. Лотом конкурсу було визначено кожен з 10 комунальних округів.

До складу конкурсної комісії увійшли керівники ключових служб ЄРЦ, представники профільної депутатської комісії міської ради, департаменту комунального господарства, інспекції держспоживнагляду, а також три члени громадської ради ЄРЦ.

На жаль, відмовились від участі у роботі комісії представники антимонопольного комітету.

Відкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбулося згідно оголошення – 6 листопада о 12:00. Упродовж десяти годин днів конкурсна комісія розглядала подані учасниками документи.

За підсумками розгляду переможцями визнано як чинні підрядні організації, так і нові. Зокрема, трубопровідні мережі третього округу обслуговуватиме ТОВ «Галичина ІВ», п’ятого – ПП «Малі трубопроводи».

Ліфти міста будуть обслуговувати ПП «Прикарпатліфт», новостворене комунальне підприємство «Ліфт-Франківськ» та ПрАТ «ОТІС» – українське представництво транснаціональної корпорації зі столітньою історією бренду.

Не знайшли підтримки конкурсні пропозиції ТОВ «Енергосервіс-ІФ», ПрАТ «АТП-0928», ТОВ «Сервіс-Сіті-ІФ», ПП «Гарант».

Абсолютна більшість рішень приймалася комісією одностайно.

Під час оголошення результатів голова конкурсної комісії Олег Капустяк відзначив важливість запровадження конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг. Крім того, він зупинився на ключових критеріях, якими керувалась у своїй роботі комісія.

Член громадської ради ЄРЦ Людмила Терещенко додатково зауважила, що в окремих учасників рівень конкурсної документації був вкрай незадовільний. Також, за її словами, значну увагу члени комісії приділили питанню наявності у конкурсантів основних засобів та інвестиційних пропозицій.

«Приймаю рішення комісії до виконання, – заявив у заключному слові директор ЄРЦ Вадим Войтик, – та висловлюю сподівання, що всі переможці справляться з відповідним обсягом робіт».

Детальна інформація про переможців конкурсу буде розміщена на сайті domivka.if.ua. Зі всіма учасниками буде укладено договори строком на 24 місяці. За лотами та послугами, де учасники виборювали перемогу на безальтернативній основі договори буде укладено на 12 місяців.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 08.11.2013 15:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини