Обларада повинна заборонити діяльність ДержЗемБанку на Прикарпатті - Романюк

Івано-Франківська обласна рада, спільно з усіма районними радами області, повинні категорично заборонити існування та діяльність Державного земельного Банку, у будь-якій формі, на території Прикарпаття!

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат обласної ради Юрій Романюк.

За його словами, депутати повинні усвідомлювати всю свою персональну відповідальність перед громадою, своїми дітьми і нащадками, за наслідки мовчазної співучасті у найбільшій афері банди тимчасових земельних «шлеперів з єнакієвських канав».

«Дрібна групка високопоставлених аферистів, злочинців і корупціонерів намалювала, в комфортному кабінетику живописного Міжегір’я, примітивну схему розкрадання і привласнення земельних активів всієї держави, розміром з територію Болгарії!
Незалежно, від голосування у Верховній Раді цього злочинного, відверто антинародного корупційного законопроекту "Сімї", наближеної групки земельних латифундистів та олігархів, пригодованих до корита Банкової, вирішили за гроші платників податків - кожного простого маленького українця, обібрати народ і державу га десятиріччя наперед!»,
- написав Романюк.

Леся, 24.10.2013 09:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини