Янукович погоджується лише випустити Юлію на лікування, але... залишаючи її у статусі "ЗеКа"! - Романюк

Підготовлений алярмово Банковою (за командою ВФЯ) проект законопроекту про внесення змін до КПК (Кримінально-процесуального Кодексу", під фальшивим авторством Рудьковського, який також алярмово напередодні нібито вийшов з фракції ПР, випадково нібито став головою партії СПУ, а тепер перебуваючи нібито у статусі позафракційного депутата (головне, що не член фракції ПР), повністю суперечить вимогам ЄС, вимогам ПАРЄ, суперечить власне взятим державою Україною, в особі її президента - ВФЯ, зобовязанням виконати вимоги і критерії ЄС!

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці депутат обласної ради Юрій Романюк.

«А тепер по суті законопроекту:

1) ЮВТ можуть випустити виключно на лікування за кордон!
2) Після проходження лікування вона зобовязана продовжити своє покарання "на ЗОНІ"!
3) ЮВТ, цей законопроект НЕ реабілітує! Судимість НЕ знімає, НЕ припиняє, не скасовє, НЕ погашає! Вона і надалі залишається у правовому статусі УВЯЗНЕНОЇ! Безправної!
4) Перебуваючи у статусі увязненої, ЮВТ зрозуміло, позбавлена права балотуватися у будь-які виборчі органи держави, до моменту погашення судимості.
5) Безумовно, ЮВТ буде мати реальну можливість відчувати себе абсолютно вільною за межами України, але при бажанні повернутися достроково до закінчення терміну увязнення (7-річного терміну), її "посадять"!

ВИСНОВОК:

ЗаПРопонований Банковою (в особі депутата Рудьковського) законопроект, це НЕ вирішення проблеми Юлії Тимошенко зі сторони держави Україна, в особі її президента - ЮВТ!
Цей законопроект, найгірший з усіх можливих варіантів вирішення проблеми ЮВТ, на вимогу ЄС!
Даний законопроект - є абсолютно і категорично НЕприйнятним!», - написав Романюк.

Леся, 21.10.2013 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини