Карітасу дуже потрібна ТВОЯ допомога - майбутнє доброї справи у ТВОЇХ руках!

БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» знову потребує  допомоги для продовження роботи програми соціальної адаптації дітей та молоді з вадами розвитку. Розпочинаючи благодійну акцію «Майбутнє доброї справи в ТВОЇХ руках» ми переконані, що на Івано-Франківщині є багато небайдужих людей, які доєднаються до доброї справи ще раз!

Саме ТИ можеш допомогти!

-          Приєднуйся до команди волонтерів!

-          Поширюй інформацію  серед своїх друзів!

-          Пожертвуй кошти: навіть найменша сума – вагома!

 

Завдяки минулорічним пожертвам  УГКЦ,  громади та волонтерів нам вдалося змінити життя 67  дітей та молоді з особливими потребами з Івано-Франківська, Бурштина  та вихованців Івано-Франківського геріатричного пансіонату.

Перебуваючи в Центрі дозвілля та соціальної адаптації для молоді з особливими потребами, молоді інваліди отримують кваліфіковану допомогу та підтримку від соціальних працівників. На заняттях в гуртках з ними займаються інструктори,  соціальний педагог та психолог проводять індивідуальні заняття та тренінги. А волонтери, в рамках програми "Допоможи іншому - стань приятелем", дарують їм радість живого спілкування. 

Під керівництвом соціальних працівників та волонтерів  вони засвоюють елементарні навички самообслуговування – вчаться самостійно одягатись, готувати прості страви, користуватись громадським транспортом, робити дрібні закупи. Важко повірити, але ці дії, які нам видаються надзвичайно простими, для людей з вадами розвитку є неабиякою проблемою!

 

Дітям та молоді  дуже потрібна Ваша допомога для продовження їх інтеграції  та соціальної адаптації і в наступному році! 

Розрахунковий рахунок для благочинних внесків:

р/р2600805250617
ПАТ
«Кредобанк»
МФО325365,

код
13652164

Якщо Ви бажаєте передати благодійний внесок особисточекаємо на Вас за адресою.

м. Івано-Франківськ, вул. Л. Українки, 1, телефон для довідок  50 25 46,

м. Івано-Франківськ, с.Крихівці, вул Крихівецька,102,  телефон для довідок  77 99 89.

Леся, 16.10.2013 11:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини