13676 звернень зареєстрував у третьому кварталі контакт-центр ЄРЦ

В середньому на день надходило близько 200 звернень. 86% від загального обсягу надійшло на гарячу лінію ЄРЦ 750-600. До Аварійної служби ЄРЦ надходило по 600-800 викликів щомісяця.

Найбільше заявок стосувалось обслуговування будинкових електричних мереж. За кількістю дзвінків друге місце – питання роботи каналізаційних мереж, а також дворової мережі водовідведення, що обслуговується КП «Івано-Франківськводоекотехпром». На третьому місці по кількості запитів – робота системи водопостачання.

Найактивнішими були мешканці найбільшого будинку, що перебуває в управління підприємства – №54 по вулиці Гната Хоткевича.

Найбільше звернень (81%) ідентифіковані як скарги. Заяви склали 8% звернень, пропозиції 4%. Від компетентних структур за третій квартал було зареєстровано 100 запитів.

За три місяці на контакт-центр надійшло також тридцять подяк. Мешканці дякували за ремонт ліфта, якісне прибирання, проведений ЄРЦ благоустрій прибудинкових територій.

Відповідно до укладених договорів, найбільше звернень було передано на виконання в КП «Аварійну службу ЄРЦ» та ТОВ «ЖЕО Молодіжний».

За даними служби технічного нагляду виконаними є близько 95%.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 04.10.2013 13:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини