Почалося: УДАР розкритикував опозицію і заявив, що народу потрібен один лідер – Кличко

Схоже, УДАР почав активно впроваджувати в життя свою нову ідею – висунення єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах уже в першому турі. Що би там Віталій Кличко не говорив про рейтинги, аналіз і праймеріз, схоже, у нього є глибоке переконання, що саме він має стати саме тим єдиним кандидатом.

Принаймні про це може свідчити сьогоднішня заява народного депутата від УДАРУ Сергія Капліна. Після штурму Київради він заявив, що в опозиції немає  єднання. За його словами, кияни не вийшли на протест, бо в країні немає одного опозиційного лідера.

«Має бути один лідер, а не триєдиний лідер. Буде один лідер — люди вийдуть», - наголосив Каплін.

Також він додав, що між трьома опозиційними силами «Батьківщиною», УДАРом та «Свободою» немає згоди. За його словами, результат буде коли її досягнуть.

Сергій Каплін запевнив, що коли на таку акцію як відбулася в Києві прийде їхній лідер Віталій Кличко – «Режим упаде». Відповідаючи на запитання, чого ж Кличка не було, Каплін сказав: «Він ще прийде».

Проте дива не сталося, Кличко, який напередодні так активно коментував на сторінках ЗМІ ситуацію із Київрадою, на протест сьогодні не прийшов. Очевидно, просто боїться за свою репутацію поміркованого і європейського політика, так й на словах, все ж легше боротися, ніж на ділі. Брати відповідальність на себе, завжди не просто.

Леся, 02.10.2013 15:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини