Кличка закликають «Тримати УДАР» і виплатити борги по зарплаті людям, які працювали в період парламентських виборів на партію

Співробітники виборчих штабів партії «Удар» звинувачують керівництво партії у невиплаті заробітної плати за підсумками виборів до Верховної Ради у жовтні 2012 року.

Про це вони сказали в середу на прес-конференції в Києві.

Відомо, що працівники виборчих штабів уже розпочали всеукраїнську кампанію по збору підписів з вимогою виплати заборгованості співробітникам штабів, членам комісій, спостерігачам і агітаторам.

«Ми всі працювали на парламентських виборах 2012 року. Нам не заплатили за нашу роботу», - сказав на прес-конференції керівник штабу виборчого округу № 56 у Макіївці Донецької області Володимир Воліков.

Він підкреслив, що кампанія «Тримай Удар!» триватиме до того часу, поки партія не виплатить всю заборгованість.

Окрім того, він повідомив, що в його окрузі не виплатили близько 135 тисяч гривень.

Керівник штабу виборчого округу № 194 в Черкасах Олександр Безпрозванний повідомив, що по Черкаській області заборгованість складає більше 1,2 мільйона гривень.

За його даними, повністю кошти були виплачені тільки у Львівській, Чернівецькій, Закарпатській, Запорізькій, Київській областях та Києві.

«Ми вимагаємо , щоб пан Кличко очолив контрольно-ревізійну комісію і провів ревізію по кожному округу ...» - сказав керівник агітаційного відділу виборчого штабу № 188 у Хмельницькому Олексій Богданов.

Нагадаємо, раніше в УДАРі підтверджували інформацію про наявність боргів. Зокрема там вказували на те, що партія молода, раніше не приймала участі в парламентських виборах, тому не змогла розпланувати видатки. В УДАРі казали, що на відміну від інших партій, своїм працівникам УДАР вирішив платити більше, саме тому і виникли борги.

Леся, 27.09.2013 09:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини