Центральний офіс партії УДАР зареєстровано в нічному клубі…

За даними Державної реєстраційної служби України партія УДАР зареєстрована за адресою Грушевського, 3, саме там знаходиться нічний клуб «Делюкс», який начебто належить відомому підприємцю Леву Парцхаладзе. Нагадаємо, недоброзичливці Віталія Кличка неодноразово говорили, що власником партії УДАР є саме Парцхаладзе, який просто для проекту залучив зірку.

Якщо «Делюкс» - це місце реєстрації партії, то нічний клуб зі стрипбаром «Ріо», який належить кумові Кличко нардепу Артуру Палатному, це місце зустрічі нардепів, а також місце, куди запрошують відпочити за кошт Палатного потрібних чиновників і управлінців.

Персонал клубу каже, що, наприклад, в клубі неодноразово бачили генерал-лейтенанта уже колишнього керівника Головного слідчого управління СБУ Івана Деревянка. Він там начебто неодноразово відпочивав за кошт депутата, та отримував від нього винагороду. В обмін на це Деревянко начебто убезпечував бізнес Палатного від перевірок та надавав йому конфіденційну інформацію щодо справ, які взяті в розробку правоохоронними органами.

Леся, 01.10.2013 09:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини