Доній має прізвисько не тільки «парашутист», а й «фраєрок»

«Отой «фраєрок», що балотувався у нас по Снятинщині», — так на сьогоднішній прес-конференції голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук відізвася про народного депутата Олеся Донія.

«Дивіться в чому справа, написав він листа і виступає у Верховній Раді постійно, що-от Івано-Франківська обласна рада називається такою націоналістичною, а щодо вшанувати генерала Шухевича, ні копійки не дала, — обурився Скрипничук. — Ну бреше, аж з носа пар валить».

Як пише Репортер, за словами голови облради, ще 20 серпня, уже не маючи коштів, понавишукуючи зі всіх боків, рада при уточненні бюджету виділила 90 тисяч на ліквідацію заборгованості за минулий рік по селу Тишківці (там знаходиться музейШухевича). Крім того, Тишківська сільська рада виграла грант від облради на 75 тисяч, так профінансували облаштування цього музею.

«І після цього цей депутатик має совість заявляти, що обласна рада нічого не робить, — підсумував Скрипничук. — Самі він нічого не робить і не знає, що тут робиться. Хоч би на сесію раз прийшов».

Леся, 24.09.2013 14:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини