Прес-служба «Нашої України» каже, що Ющенко поки не повертається у велику політику

Не так давно в мережі з'явився відеоролик за участю екс-президента України Віктора Ющенка, в якому він повідомляє про своє повернення в політику і оголошує про участь у президентських виборах у 2015 році.

При цьому опубліковане відео спершу було на нещодавно створеній Ющенком сторінці в Facebook.

Прес-служба партії «Наша Україна» заявила, що сторінка Ющенка у Facebook несправжня, а ролик був попросту кимось змонтований.

«На сторінці представлена ​​неправдива інформація, в тому числі розміщений фальшивий відеоролик, змонтований з фрагментів передвиборчого відео Віктора Ющенка за 2010 рік», - йдеться в заяві.

Разом з тим, наприкінці зими Ющенко говорив про те, що він думає над тим, чи йти йому у 2015 році в Президенти чи ні. Окрім того, він неодноразово говорив про те, що вважає себе кращим президентом в історії незалежної України.

«За весь час незалежності в Україні не було кращих років, коли президентом України був Ющенко, -говорив Ющенко. - 10-15 років такого курсу змінили країну до невпізнанності, підняли б її на інший політичний і економічний рівень. Створили б українське диво. Не вистачало тільки політичної стабільності».

Леся, 18.09.2013 15:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини