Юрій Луценко розказав, як влада буде «валити» опозицію у день президентських виборів

На Банковій обговорюється моделювання ситуації коли в день виборів усі опозиціонери залишилися без інтернету, соціальних мереж, мобільного зв’язку.

Про це заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на круглому столі в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба політика.

«Недавно мені потрапив у руки один з документів з вулиці Банкової. Той, де вже обговорюють не день виборів і голосування, а день після голосування. Всерйоз обговорюється моделювання ситуації коли в день виборів усі опозиціонери залишилися без інтернету, соціальних мереж, мобільного зв’язку», - зазначив Луценко.

За його словами, «суть розмови фактично звелася до вирішення питання Твіттера, бо його важче «завалити».

«Ми мусимо виходити з того, що нас максимально заблокують. Телебачення, крім 5 каналу, скуплено все», - додав він (нагадаємо, 5 канал належить кумові Луценка Петру Порошенко, до речі, окремі політологи говорять про те, що саме Порошенко фінансує «Третю республіку» Луценка, проте Луценко спростовує цю інформацію).

Луценко заявив, що кожен має бути готовим до того, щоб зробити все, аби відстояти переможний результат опозиції на виборах.

«Для цього потрібен глибокий план і до нього велику кількість людей, готових до Майдану», - заявив екс-міністр.

«Тим паче, Майдан має бути не тільки в Києві, а на кожній дільниці. Мають вибудуватися мережі довіри, поєднані між собою фізично та віртуально. …. Відсутність доступу до інформації ми можемо компенсувати такими мережами довіри. І кожен член мережі має точно знати, що йому робити в цей день і наступний», - зауважив Луценко.

 

Леся, 16.09.2013 10:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини