Кличко заявляє, що у влади немає юридичних підстав, аби не допустити його до виборів

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко заявив, що немає юридичних підстав, щоб не допустити його до участі у президентській кампанії. Окрім того він спростував інформацію про те, що він начебто не проживає на території України останніх десять років.

«Я постійно проживаю в Україні, я є громадянином України, але спорт глобальний, і ви розумієте, що для того, щоб тренуватися, необхідно виїжджати час від часу», - відзначив політик.

За його словами, всі розмови про те, що він не проживає на території країни останніх 10 років спрямовані на те, аби не допустити його до президентських виборів. Разом з тим боксер-політик відзначив, що він ще не прийняв остаточного рішення з приводу того, чи він буде приймати участь у президентській гонці.

Насправді, говорячи про те, що він проживає на території України останніх 10 років, Кличко трохи лукавить. Принаймні, такі висновки можна зробити із його липневого інтерв’ю одному із німецьких телеканалів. У ньому він чітко говорить про те, що на території України проживає останніх шість років (див. відео, приблизно 6 хв. 50 с). Мабуть, Кличкові потрібно бути обачнішим у коментарях, щоби в майбутньому не виникало спекуляцій довкола того, чи може він бути кандидатом у президенти, чи ні.

Леся, 18.09.2013 14:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини