«Фестиваль дитячого дозвілля» стане справжнім святом для франківських дітей

22 вересня на Вічевому майдані Івано-Франківська триватиме „Фестиваль дитячого дозвілля”, ініціатором проведення якого є комунальне підприємство „Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр”.

Протягом дня, з 10.00 до 18.00 свою діяльність у центрі міста презентуватимуть найрізноманітніші гуртки, у яких займаються діти та молодь Івано-Франківська. Кожен бажаючий зможе стати учасником фестивалю, довідатися про роботу позашкільних закладів для дітей, пройти відбіркові конкурси і обрати собі заняття до душі.

«Фестиваль дитячого дозвілля» ми організовуємо, насамперед для того, щоб зібрати інформацію про те, на який гурток батьки можуть записати свою дитину, розкрити для дітей інший світ – світ ігор та творчості, світ спілкування та розваг. Адже, проводячи увесь вільний час за моніторами комп’ютерів, наші діти розучуються спілкуватися, гратися, проводити час у колективі», – каже керівник „Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру” Вікторія Шахоріна.

Перші 50 зареєстрованих учасників фестивалю гарантовано отримають подарунки від організаторів та спонсорів свята. Зареєструвавшись, діти братимуть спеціальні бланки з переліком усіх наявних на фестивалі гуртків. Відмітивши їх усіх, спробувавши свої сили у художньому, вокальному, хореографічному, мовно-літературному, технічному, природничому, туристичному та інших напрямках, дитина зможе обрати собі гурток, у якому хотіла б займатися та отримає право протягом місяця відвідувати такі заняття безкоштовно.

Під час „Фестивалю дитячого дозвілля” відбуватимуться майстер-класи із східних танців, сальси, кубинських танців, бойового мистецтва джиуджицу і тайського боксу муай тай і козацькі забави. Діти запускатимуть ракети, змагатимуться з роботами, варитимуть куліш із козаками. Виступатимуть юні моделі, а ще діти стрілятимуть з лука, вчитимуться робити фігурки орігамі, ліпити з глини і соленого тіста...

У рамках Фестивалю дитячого дозвілля також пройде загальноміське свято „Віват, країно Дозвілля!” з нагоди відзначення 10-річчя створення Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. Запланований велопробіг в карнавальних костюмах „Велокарнавал”, який відбуватиметься по маршруту Вічевий майдан – площа А.Міцкевича – площа Ринок – вул. Галицька – вул. Гетьмана Мазепи – міське озеро – парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка – вул. Чорновола – Вічевий майдан.

Триватиме гра-квест „Подорож країною Дозвілля”. Для дітей дошкільного віку відбуватимуться змагання на велосипедах „Юні шумахери”.

«Ми щасливі з того, що на Фестивалі зможемо подарувати миті радості і діткам-сиротам з двох дитячих будинків міста. Вони будуть бавитись з нами протягом дня! І ми дуже вдячні усім, хто відгукнувся на наше прохання і підготував багато подарунків для наших учасників», – розповідає заступник директора КП «Івано-Франківського міського рекламно-інформаційного центру” Зоряна Підхомна.

Окремі конкурси для учасників фестивалю проведуть багаторазовий рекордсмен України Назар Павлів та гравці НФК „Ураган”. 

Сюрпризів на святі буде багато. І кожна дитина може стати учасником фестивалю. Тому організатори „Фестивалю дитячого дозвілля” закликають усіх мешканців міста не бути байдужими. Варто просто прийти 22 вересня на Вічевий майдан і весело провести день із своїми дітьми

Леся, 18.09.2013 09:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини