На Прикарпатті поговорили про якість харчування у садочках і школах

Про дотримання вимог чинного законодавства в організації здійснення харчування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах області говорилося на нараді із працівниками, які відповідальні з даного питання у відділах, управліннях освіти райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад.

Ініційована нарада департаментом освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації була проведена 10 вересня 2013 р. із залученням представників усіх служб, дотичних до здійснення контролю за закупівлею продуктів, дотриманням санітарно-гігієнічних вимог,  виконанням норм харчування у садках та школах області, зокрема, департаменту економіки облдержадміністрації, лабораторного центру Держсанепідемслужби України, головного управління ветеринарної медицини, інспекції з питань захисту прав споживачів в області.    

Крім того, учасниками наради були озвучені проблемні питаннях, що потребують вирішення, а саме: збільшення видатків з місцевих бюджетів на забезпечення якісного та збалансованого харчування дітей, зміцнення матеріально-технічної бази харчоблоків та проведення поточних і капітальних ремонтів шкільних їдалень.

Леся, 11.09.2013 15:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини