"Удар" і "Свобода" частенько голосували спільно з "Регіонами" - дослідження

Фракції "Удар" і "Свобода" голосували спільно із Партіє регіонів за більш ніж 60% прийнятих законопроектів та постанов.

Про це свідчать результати дослідження громадської мережі "Опора", яка перед початком 3 сесії Верховної Ради підготувала підсумки роботи парламенту за 2 сесію.

На першому місці серед політичних партнерів, які спільно голосували в парламенті виявились Партія регіонів та КПУ, разом вони підтримали 82% ініціатив, другі - ПР та "Удар", що знайшли порозуміння під час голосування за 64% законопроектів та постанов, ПР та "Свобода" - 61%.

Опозиційні фракції "Удар" та "Свобода" за 55% ініціатив голосують разом, ПР та позафракційні депутати - 54%, "Батьківщина" та "Удар" - 52%, ПР та ВО "Батьківщина" - 51%, "Удар" і КПУ - 51%.

Найменше спільних голосувань - між позафракційними депутатами та комуністами, "ударівцями" і "свободівцями".

Найбільше, як повідомляє "Опора", 97% голосів від депутатів присутніх на засіданні, парламентарі віддали за зміни до статті 47 закону "Про регламент ВР України" - це питання було досить дискусійним для парламенту попереднього скликання та призвело до одного з найбільш затяжних блокувань трибуни у 2013 році.

Заява ВРУ про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС об’єднала 90% парламентарів.

Українська правда

Леся, 02.09.2013 16:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини