Марцінків знову взявся за кувалду. Громадськість не можна випробовувати

15 серпня 2013 року народний депутат України від ВО «Свобода» Руслан Марцінків черговий раз став на захист мешканців Івано-Франківська. Будівельне свавілля підприємця у дворі по вулиці Набережна, 32 знову змусило нардепа спільно з місцевими націоналістами та громадою вийти на акцію наведення порядку.

Нагадаємо, що 26 липня 2013 року народний депутат Руслан Марцінків разом із мешканцями вже продемонстрували своє ставлення до незаконної забудови демонтувавши паркан навколо території. Проте, в вочевидь для забудівника це не стало наукою, який сподіваючись на те, що громада стихла знову ж звів огорожу довкола запланованого будівництва. Такі дії горе-підприємця Сливки неабияк обурили жителів двору, які знову звернулись до народного обранця.

Повернувшись 15 серпня 2013 року зі столиці Руслан Марцінків одразу ж провів збори з ініціативною групою мешканців двору, на яких однозначно було вирішено в черговий раз продемонструвати зухвалому підприємцю свою позицію.

Тож знову взявши до рук молота нардеп спільно із націоналістами міста та мешканцями двору вийшли на акцію знесення незаконної огорожі. Як і попереднього разу «славнозвісний» підприємець марно намагався завадити громаді. Погрожуючи мешканцям він не сподівався на їх рішучість. Проте громада не стояла осторонь, а за прикладом народного депутата Руслана Марцінків на шматки рознесла огорожу.

«Громадськість не можна випробовувати» - говорить народний депутат України Руслан Марцінків. «Підприємець Сливка захопив кусок дороги, тротуар та прибудинкову територію і начхав на людей. Його чергова спроба залякати та ввести в оману жителів двору на Набережній, 32 завершилась розгромом. Фальшиві дозволи, отримані шляхом корупційних схем, та погрози нас не лякають. Громадськість Івано-Франківська, як і загалом усієї України, не буде терпіти знущання збоку злісних підприємців та нинішнього корупційного режиму в органах державної влади. Не маючи владного впливу на беззаконня громада змушена ставати на шлях силових акцій. Ми ще раз заявляємо підприємцю Сливці – у дворі по Набережній, 32 жодне будівництво вестися не буде, бо воно незаконне».

Руслан Марцінків закликав громаду щодня слідкувати за діями забудівника й повідомляти його, ну а підприємцю порадив по-людськи залишити територію й не випробовувати громаду.

Леся, 16.08.2013 10:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини