Міліція спростовує інформацію про тортури Олега Гавриліва

До уваги представників ЗМІ. На деяких інтернет-сайтах зв’явилась неправдива інформація про ніби то неправомірні дії працівників міліції Івано-Франківського УМВС відносно Олега Гавриліва. У звязку з цим вважаємо за потрібне проінформувати громадськість про наступне.

В січні поточного року працівниками карного розшуку було отримано інформацію про дію групи осіб, які здійснювали квартирні крадіжки на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Зловмисники вчинили 17 епізодів крадіжок від чого постраждали значна кількість громадян.

Сам Олег Гаврилів вже неодноразово опинявся на лаві підсудних не тільки за пограбування, але й за незаконне зберігання та розповсюдження наркотичних засобів .

Під час проведення обшуків за місцем проживання членів злочинної групи, працівниками міліції виявлено речові докази, зокрема майно викрадене з помешкань потерпілих. Слідчими проведено впізнання та судові експертизи які підтвердили причетність даної злочинної групи до вчинення крадіжок. Крім цього, в присутності захисників затримані повністю визнали свою вину у вчиненні інкримінованих їм злочинів. На разі матеріали кримінального провадження направлені до суду.

При доставці затриманих осіб у відділ міліції та слідчий ізолятор їх було оглянуто медиками, які не виявили тілесних ушкоджень. Тому інформація про начебто побиття працівниками міліції затриманих не відповідає дійсності. А свідчить про те, що особи які вчинили злочини намагаються ухилитися від правосуддя, спекулюючи громадською думкою з приводу подій у Врадіївці.

Варто зазначити, що працівники міліції стоять на захисті прав громадян. Зокрема зупинили злочинну діяльність ОЗГ, захистивши інших пересічних громадян.

СЗГ УМВС України

Леся, 10.07.2013 19:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини