ПриватБанк продовжує відкривати відділення з цілодобовими зонами самообслуговування на Івано-Франківщині

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі відділень з зонами самообслуговування, що працюють 7 днів на тиждень і 24 години на добу, "відділення майбутнього", в якому клієнтів ПриватБанку обслуговують не тільки банківські працівники, а  й банкомати і термінали самообслуговування.

У Івано-Франківській області в липні запрацює ще одне відділення цілодобового самообслуговування за адресою: м. Надвірна, пл.  Шевченка, 29.

"В зонах самообслуговування немає каси і співробітників, але можна сплатити будь-який рахунок, поповнити депозит, відправити переказ пластиковою карткою або готівкою через банкомат і термінал самообслуговування, - говорить керуючий Надірнянським відділенням №2 ПриватБанку, Геннадій Вовк. - Банк розширює свої можливості для того, щоб клієнт і вдень і вночі швидко отримати гроші з депозиту або отримати переказ, в тому числі з-за кордону, зарахувавши його на карту і зняти при необхідності готівку в банкоматі".

Як зазначили в банку, користуватися послугами таких відділень можуть тільки клієнти ПриватБанку - пропуском до зони самообслуговування є пластикова карта. Вони працюють без вихідних та перерв, а отримати всі банківські послуги тут можна за допомогою терміналу самообслуговування і банкомату. Управління такими банківськими роботами зрозуміло і доступно будь-якому клієнту. А для тих, хто буде вперше користуватися системою самообслуговування, у відділеннях є зручні покрокові інструкції з оплати послуг за допомогою терміналів або отримання переказу на карту.

Прес-служба ПриватБанку повідомляє, що з кожним місяцем в різних регіонах Ураїни постійно будуть відкриватися нові "відділення майбутнього" - цілодобові банківські офіси з зонами самообслуговування.

Леся, 03.07.2013 11:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини